Ha az edzésed számít, akkor használj Pro Nutrition Xcite-ot!

Egy intenzív edzés elégtétele!

Az amerikai kutatók fejlesztették ki ezt az aminosav vegyületet , s hatékonyságát hosszas kutatások bizonyítják. Eredménye az azonnali erőnövekedés, míg a fizikai fáradság 28%-al csökken.

A kutatások bebizonyitották, hogy a Glycine-l-arginine-alpha-ketoisocaproic acid calcium az edzés során növeli az izmok hatékonyságát aránylag 10,5%-al, a szervezet ellenállását pedig 28%-al.

A Glycine-l-arginine-alpha-ketoisocaproic acid calcium mechanizmusa a mérgező ammónia izomsejtekből való eltávolításán alapul, mely gátolja az izmok normális működését, csökkentve képességeit.

Az Xcite egy erős vegyület, mely növeli az izmok erejét és az edzés intenzitásást.

A Glycine-l-arginine-alpha-ketoisocaproic acid calcium hasznos a bodybuildingesek és atléták számára, mivel a kreatinhoz hasonló hatást vált ki, azzal a különbséggel, hogy a kreatin esetében szükséges az úgynevezett “feltöltési” periódus és a mindennapi használat, míg az Xcite megteszi a hatását, ha 30-45 perccel az edzés előtt használod.

A Pro Nutrition Xcite nem tartja vissza a vízet, az Xcite nem kreatin, az Xcite nem stimuláló, az Xcite nem dopping.

Felhasználási javaslat: 1 adag (9 kapszula) edzés előtt 30-45 percel.

Összetevők: Glicin-l-arginin-alfa-ketoizokaproát sav, kálcium, lecitin.
Inaktív összetevők: zselatin.

Tápérrték: 9 kapszula
GAKIC: 7300mg
Lecitin: 738 mg

Ár: 9.900Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://pronutrition.blog.hu/api/trackback/id/tr902269098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása