A Pro Nutrition MRP X-treme olyan aktív életmódot folytató emberek számára készült, akiknek izomtömege vagy aktívitási szintje több tápanyagot igényel. Mivel egy teljes étkezést helyettesít, nemcsak a sportolók kedvence – időhiány miatt egyre többen választják ezt az egészséges és ízletes terméket. Annak ellenére, hogy a fast-food típusú étkezés még mindig divatos, egészségromboló hatása miatt sokan mondanak le róla, és szükség esetén inkább az egészséges táplálékkiegészítőkhöz fordulnak.

Kitűnő protein mátrix
Magas fehérje, alacsony kalóriatartalmú étkezés hellyettesítő MRP férfiaknak és nőknek egyaránt
A legmagasabb és legjobb biológiai értékű fehérjékből
Egyenletes, elnyújtott aminósav beáramlás
Emelt, BCAA eszenciális aminósavtartalom

Magas biológiai értékű fehérje kombináció, mely ultraszűrt tejsavó fehérjéből, teljes tejfehérje izolátumból (TMP) és kazeinből áll. A három fehérjeforrásnak eltérő az asszimilációs ideje, ezért az anabolikus (gyorsan felszívódó) és antikatabolikus (lassan felszívódó) környezet huzamosabb ideig fenntartható. Mivel az eltérő aminósav arányok és a különböző felszívódássi sebességű aminósav profilok kiegészítik egymást, ezért egy teljes, kiegyensúlyozott fehérje formulát kapunk, mely bármely napszakban, különösen lefekvés előtt alkalmazható.

Az elnyújtott felszívódású, anti-katabolikus kazein, ami lassan, és egyenletesen bocsájtja ki az aminósavakat akár 7-8 órán keresztül, rendkivül hasznos antikatabolikus tápanyagnak minősül. Ennek köszönhetően optimalizálja a nitrogén visszatartását, és felhasználását. Az a lehetőség is fennáll, hogy ez a tápanyag növeli az IGF-1 (inzulinhoz hasonló növekedési faktor) koncentrációját.

A teljes tejfehérje izolátum a kazein és a tejsavófehérje kombinált tápértékével rendelkezik. A kiváló aminósav összetétel miatt nagyon értékes fehérjének minősűl.

Tápanyagtáblázat: 100 g
Energiatartalom: 378 kcal
Fehérje: 51 g
Szénhidrát: 32 g
Cukor: 0 g
Zsír: 5 g

50% fehérjét tartalmaz: csupán két adag MRP X-treme tömegnövelő teljesen kielégíti a szervezet napi fehérje igényeit. Adagonként 30g magas biológiai értékű fehérjét tartalmaz, és elegendő BCAA-t, glutamint, hogy “X-trém” anabolikus állapotot biztosítson hosszú időn keresztül.

Felhasználási javaslat: Keverj 2 adagolókanál (60g) tömegnövelő terméket vízzel vagy tejjel.

Ár: 7.100Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://pronutrition.blog.hu/api/trackback/id/tr952368554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása