Nutrend Flexit Liquid ízületvédő egy speciálisan összeállított termék kifejezetten az ízületek védelmét és a sérült ízületek gyógyítását szolgálja. A folyékony formula a hatékonyabb felszívódást és hasznosítást garantálja

Használati utasítás:
* Általános esetben a meglévő ízületek védelme érdekében fogyasszon 10 ml Nutrend Flexit Liquid ízületvédő terméket az ébredés után üres gyomorra!
* Amennyiben már meglévő ízületi sérülése van, fogyasszon 15 ml terméket az ébredés után üres gyomorra!
* Amennyiben intenzíven sportol, jelentős súlyfelesleggel rendelkezik, problémája van a hajával, a bőrével esetleg a körmeivel fogyasszon kétszer 15 ml terméket az étkezései közt!
* A Nutrend Flexit Liquid ízületvédő termék folyamatos használata minimum 60 napig javasolt!

Összetétel:

* A glükozamin a porcok szerves alkotóeleme, mely az ízületekben lelhető fel nagy mennyiségben. Szerepet játszik az ízületek helyes működésében, felépíti a porcokat és megőrzi annak egészségét.
* Kondroitin szulfát: a porcok másik természetes felépítője, biztosítja annak rugalmasságát és mechanikus működését.
* MSM: az emberi szervezetben nagy mennyiségben előforduló kénszállító anyag, gyakran szerves kénnek is nevezik. Részt vesz a sejthártyák képzésében, megtalálható különböző szövetekben, így a porcokban is. Gyulladásgátló hatású, csökkenti az ízületi fájdalmat.
* L-Prolin: a kötőszövetet alkotó fontos összetevő, mely a nem esszenciális aminosavak csoportjába tartozik. Feladata az elasztikus és a kollagén fehérjék stabilitása, valamint a membránok és fehérjék védelme a szabad gyökökkel szemben. Szerepe van az artériák falának helyes szerkezeti kialakításában, biztosítja annak rugalmasságát és stabilitását.
* Glicin: a kollagént alkotó aminosav, 35%-át teszi ki neki.
* Hiarulonsav: olyan nagy tömegű poliszacharid, mely nagy mennyiségű vizet képes megkötni, saját tömegének akár 1000-szeresét is! Biztosítja az ízületi folyadék gél jellegét, így védi azokat a kopástól és segíti az ízületi rugalmasságot és mozgékonyságot.

Ár: 4.700Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://pronutrition.blog.hu/api/trackback/id/tr422352769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása