A ProNutrition egy nem tudatos - ezért rossz - markeing stratégiát követve, szép lassan szivárogtatja a termékeit a piacra, semmi különösebb hírverés nélkül. Nehéz úgy hírverni, hogy ha hetente kell, mert ilyen rendszerességgel jönnek ki a cuccai. Lehet okosabb stratégia lenne, ha 4-8 termékenként lenne bemutató, megjelenés az írott sajtóban stb. De ez nem változtat a tényen, érkezik a Dynamite sorozat legfiatalabb tagja, mondjuk várható volt... Az Universal Animal vonal pályáját felhúzzuk a Dynamite termékvonalra, akkor a zsírégető (Cuts) Blast után következnie kell egy erő-NO fokozónak is, Ez lesz a Dynamite Pump.

Nem teljesen Animal Pump, de majd da debütál a termék, tartok egy alaposabb bemutatót is.

Összetétel:
940mg kreatin (Creapure)
812mg Gakic
82mg lecitin
500mg arginin
200mg cirtulin DL-malát
1000mg C-vitamin

Egy doboz természetsen 30 tasakot tartalmaz, 1 tasakban 3 kapszula, 1 tabletta lesz. A kiszerelés tehát a megszokott Dynamite dizájnos lesz.

Edzés elött fér órával kell bevenni ezt a terméket, szerintem remek kombináció lesz ez az Xplode-val vagy akármeilyen NO-fokozóval. Összetételét nézve erő-állóképességi sportolók is ehetik, nem kell félniük attól, hogy a kreatintól bekötnek, mivelm olyan keveset tartalmaz.

Forrás : táplálkozástanácsadás.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pronutrition.blog.hu/api/trackback/id/tr522444167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása