Tegnap éjjel a Las Vegas-i Orleans Arenában Jay Cutler elhódította immár negyedik Mr Olympia címét. Az elődöntők után egyértelmű volt, hogy Cutler és Phil Heath lehet esélyes a címre és végül az uralkodó bajnok maradt felül!

 

A harmadik helyet a tavalyi ezüstérmes Branch Warren szerezte meg, ezúttal Dexter Jackson előtt. Az ötödik helyen Dennis Wolf zárt, aki ezzel visszakerült az élmezőnybe. A top 6-t Ronny Rockel zárta, megelőzve a sokak által Olympiai győzelemre is esélyes, ám formán kívül érkező Kai Greene-t, és a szintén nagy tervekkel érkező, am azokat beváltani nem tudó Victor Martinez-t!

 

1. Jay Cutler 

2. Phil Heath 

3. Branch Warren 

4. Dexter Jackson 

5. Dennis Wolf 

6. Ronny Rockel 

7. Kai Greene 

8. Victor Martinez 

9. Toney Freeman 

10. Hidetada Yamagishi 

 

A 202 font alatti kategóriában Kevin English megismételte tavalyi győzelmét. A dobogó második helyére David Henry állhatott, mag a harmadik helyen a brazil Eduardo Correa zárt. A top 6-ba Jose Raymond, Jason Arntz és Jaroslav Horvath férhetett be!

 

1. Kevin English 

2. David Henry 

3. Eduardo Correa Da Silva 

4. Jose Raymond 

5. Jason Arntz 

6. Jaroslav Horvath 

A bejegyzés trackback címe:

https://pronutrition.blog.hu/api/trackback/id/tr762326170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása