A Dynamite Blast öt népszerű és hasznos termék kombinációja. Egyetlen tasakban kaphatod meg a zsírréteget elsöprő összetevőket és a napi szükségletet fedező vitaminokat és esszenciális zsírsavakat.
A Dynamite Blast termékkel kényelmesen és célszerűen beviheted az összes, számodra fontos összetevőket.

A B komplex vitaminok (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, és B12) létfontosságú tápanyagok a növekedés, fejlődés és a szervezet számos funkciója esetében. Központi szerepe van az enzimek tevékenységében, melyek a szervezet kémiai reakcióit szabályozzák, ezek a reakciók lényegesek a táplálék energiává való átváltozásához.

A C vitamint mint táplálékkiegészítőt a világon rengeteg ember használja antioxidáns tulajdonságai miatt, jótékony hatását számos kutatás bizonyítja. A C1000 rendkívüli C vitamin adagot biztosít, mely csipkebogyó (Rosea Pseudofructis) kivonattal és bioflavonoidokkal gazdagított. Az összetevők kölcsönhatása egyediesíti és erőteljessé teszi a terméket.

A kutatások kimutatták, hogy kevés komponensnek van annyire erős rákellenes és antioxidáns hatása mint a CLA-nak. A kutatások szerint a CLA minden stádiumban mérsékli a tumorképződést, így használható megelőzésre és esetlegesen a tumor növekedésének mérséklésére is.
A CLA előnyei: a cukorbetegséget megelőző és vércukorszint-csökkentő hatás, a plazma lipid szintjének csökkentése, illetve a testösszetételt két irányból pozitívan modosító hatás (testzsírcsökkenés, zsírmentes izomtömeg növekedés).
Különösen azok számára ajánlott, akik egészséges uton szeretnének szabadulni a fölösleges testzsírtől, azonban megelőző módszerként is kitűnően bevállik.

A kenderolaj tökéletes adagokban tartalmazza az értékes linolsavat és linolensavat. Ezek esszenciális zsírsavak, mivel szervezetünk nem állíthatja elő, kizárólag étkezés utján vihetjük be.
A kutatások szerint csökkenti a szívrohamok esélyét, mivel gátolják a vér túlzott koagulációját és javítják a koleszterinprofilt. Természetes gyulladásgátlók, tehát jótékonyan hatnak bizonyos egészségi problémákra, mint például az artritisz, de az immunrendszerre is pozitív hatással vannak.

A Super Fat Burner a következő összetevőket tartalmazza: kolin – fontos növekedési tényező, elősegíti a zsírok és a koleszterin megfelelő használatát; inozitol – hozzájárul a zsírok metabolizmusához, csökkenti a vérkoleszterin szintet, táplálja az agysejteket; L-metoinin – esszenciális aminosav, részt vesz a cisztein szintézisében, ezáltal hozzájárul a lipotropikus hatáshoz, stimulálja a hepatikus méregtelenítő funkciót; B6 vitamin – fontos szerepet játszik a hemoglobin képzésében, az aminósavak, fehérjék, szénhidrátok és zsírok (különösen az esszenciális zsírsavak) metabolizmusában, de ugyanakkor izomstimulálóként is lényeges; karnitin – részt vesz a zsírok energiává való átváltásában; lecitin – csökkenti a koleszterinszintet, tisztítja a vérerek falait, erősíti a szívizomzatot; L-lizin – aminosav, javítja a kalcium felszívódását, fokozza a kollagén előállítását; linolsav – omega-6 esszenciális telítetlen zsírsav, megelőzheti a rák kialakulását; olajsav – omega-9 monotelítetlen zsírsav, javítja a memóriát és csökkenti a vérnyomást; máj – hozzájárul a vércukorszint szabályozásához és a koleszterin metabolizmusához; tengeri alga – hozzájárul a szervezet egészségéhez nagy mennyiségű vitamin és ásványi só tartalmának köszönhetően.

Felhasználási javaslat:
Fogyasszon naponta egy tasakot étkezés után.

1 tasak tartalma:
1. Tabletta: B-vitamin komplex
2. tabletta: C-vitamin
3. Tabletta: Zsírégető komplex
4. Kapszula: CLA
5. Kapszula: Omega 3-6-9

Kiszerelés: 30 tasak

Ár: 5.900Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://pronutrition.blog.hu/api/trackback/id/tr202274982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása