Félsz az anabolikus szteroidoktól, de szeretnél természetes úton rövid idő alatt nagyot nőni? Próbáld ki a Pro Nutrition Tribulusát, amely kapszulánként 700 mg hatóanyagot tartalmaz!

 

 

Klinikai tanulmányok kimutatták, hogy a Tribulus Terrestris, amely egy gyógynövénykivonat, nemcsak pozitív hatással van az anabolikus folyamatokra, de az étvágy növelésére és az immunrendszer erősítésére is alkalmas.
A Tribulus hatóanyaga a protodioscin (30%), ami a szakirodalom szerint a dehidro-epiandroszteron (DHEA) előanyaga, így a Tribulus közvetve a tesztoszteron-termeléshez is hozzájárul. A DHEA egy mellékvese-hormon, ami a tesztoszteron-szintézis egyik köztes anyaga. A tudósok szerint a DHEA képes magasan tartani az endogén tesztoszteron-termelődést, ami elősegíti a sovány izomtömeg növekedését és a zsírtömeg csökkenését.
További vizsgálatok alapján az LH (luteinizáló hormon) szintjének növelésével a tesztoszteron-termelést fokozni tudja. A hormonszintnek e két különböző módon történő befolyásolása anabolikus hatású, növeli a nemi vágyat, a szexuális teljesítőképességet, erőt és az izomtömeget.


Kutatási eredmények szerint 750 milligramm Tribulus 41%-kal megnöveli a tesztoszteron- és 71%-kal az LH-szintet.
A Pro Nutrition a világ legjobb minőségű tribulusát alkalmazza, ami 70-75%-os szaponin tartalommal bír!

Felhasználási javaslat:

  • Naponta 1-2 kapszula
  • Összetevk:trbulus terrestris

Kiszerelés: 60 kapszula (1 kapszula tartalmaz 700mg )

Ár: 2.990Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://pronutrition.blog.hu/api/trackback/id/tr132282673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása