Az Omega 3-6-9 zsírsavakat tartalmaz, amelyek elengedhetetlen mindenki számára. Az esszenciális zsírsavak létfontosságúak a szervezet megfelelő műkődéséhez, ám szervezetünk nem állíthatja elő így táplálékkal kell bevinni. Mivel rendkívül kevés táplálék tartalmazza és távolról sem elegendő mennyiségben, hogy fedezzék a napi szükségletet, ezért az egyedüli megoldás a táplálékkiegészítő. A Hemp Oil összetevői kenderolajból származnak, mely talán a legjobb forrás.

A kenderolaj hidegpréseléssel készül kendermagokból, tehát a pszihoaktív molekulák szintje észlelhetetlen, így bárki számára biztonságos. A hidegpréselés a biológiai- és tápérték megőrzéséhez szükséges, mivel a magas hőmérséklet tönkretenné értékes tulajdonságait.
A kenderolaj tápértéke rendkívül magas, tökéletes 3:1 arányban tartalmazza az omega-6 és omega-3 esszenciális zsírsavakat. Más forrásoktól eltérően, a kenderolajat folyamatosan lehet fogyasztani, mivel nem okoz egyensúly problémákat a különböző zsírsavak szintje között. Úgy tűnik, hogy az esszenciális zsírsavak megelőzik/enyhítik a szív- és érrendszeri problémákat, mivel csökkentik a vér túlzott koagulációját és javítják a koleszterinprofilt. Természetes gyulladásgátló hatásuk van, tehát jótékony hatásuk van bizonyos egészségügyi gondokra, mint például az artritisz, de az immunrendszerre is. A modern tudomány felfedezte, hogy a kenderolajban fellelhatő az emberi szervezet számára szükséges összes esszenciális aminosav és zsírsav és egy igen ritka fehérje, az edesztin, mely a plazma globulinjéhez hasonló és stimulálja az antitestgyártást.
Az esszenciális zsírsavak hozzájárulnak a szervezet regenerálásához és támogatják az immunrendszert. Befolyásolják a növekedést, csökkentik a magas vérnyomást, pozitv hatással vannak a bőrre, metabolizmusra, kardióvaszkuláris és vese bántalmakra. Gyorsítja a felépülést, energizál, csökkenti a gyulladást és ödémát, valamint az LDL koleszerinszintet, így nem meglepő, hogy a sportolók egyik kedvenc táplálékkiegészítője.

Tápérték: 1 kapszula
Többszörösen telítetlen zsírsavak: 890 mg
Olajsav (18:1 omega-9): 120 mg
Linolsav (18:2 omega-6): 550 mg
Gamma-linolsav (18:3 omega-6): 33 mg
Alfa-linolsav (18:3 omega-3): 180 mg
Sztearidonsav (18:4 omega-3): 7 mg
Telített zsírsavak: 110 mg
E-Vitamin: 10 mg

Ár: 3.600Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://pronutrition.blog.hu/api/trackback/id/tr822521425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása